1xBet 100% iti asigura pariurile sportive pe care le plasezi din oferta

O suma platita pentru asigurare, asigurarea poate fi cumparata pentru pariuri single si acumulator. Aceasta oferta se face atunci cand pierdeti un pariu prin care costul asigurarii depinde de cotele actuale ale evenimentului de asigurat. Numai partea asigurata a pariului pierdut va fi rambursata.
Iata cum functioneaza.

Plasati un pariu de 10 € pe cote de 1.8, dorind sa asigurati 100% din pariu. Costul asigurarii este de 5 €, care va fi debitat din contul dvs., daca sunteti de acord cu aceasta. Daca pariul dvs. castiga, suma totala de 18 € va va fi creditata in totalitate. Daca pierdeti, veti primi suma totala de pachet de 10 €, deoarece a fost asigurata integral.

Acesta este un bonus generos, disponibil pentru clientii care au pariat neincheiati in conturile lor. Acreditarile sale conexe sunt urmatoarele. Puteti vizualiza suma Pariuri avansate pe buletinul de pariuri facand clic pe butonul „Aflati” opus „Pariu avansat”. Puteti utiliza pariurile avansate fie la evenimente sportive live, fie la evenimente sportive care urmeaza sa inceapa in 48 de ore. Aceste pariuri sunt oferite pe baza unei evaluari a potentialelor rentabilitati din pariurile nesetalate si pot fi plasate chiar daca aveti deja pariuri avansate neselectate.

Folosind aceasta oferta, veti primi un pariu avans de 100 USD, ceea ce face ca contul dvs. sa fie echilibrat la 110 USD, pe care il puteti folosi pentru a plasa pariurile.

Procesul de depunere cu carnetul de sport este foarte usor si poate fi efectuat dupa cum urmeaza. Conecteaza-te la contul tau. Faceti clic pe o fila colorata verde cu numele „Depunere” din partea de sus a paginii de pornire.  Apare o fereastra de depozit care prezinta toate diferitele metode de depozitare disponibile. Puteti alege apoi oricare dintre metode dupa preferinte. De exemplu, daca alegeti Google Pay, vi se va cere sa mentionati valoarea depozitului, numele dvs., numarul Google Pay, e-mailul si persoana de contact. Dupa completarea tuturor detaliilor necesare, faceti clic pe „Confirmare” si contul dvs. va fi creditat cu soldul instantaneu.