Esti mobil cu Netbet

Mobilitatea a devenit un factor esential al vietii cotidiene. Mobiltatea inseamna mai nou viata si putere de miscare in orice domeniu. Mobilitatea se percepe diferit de la un caz la altul. Odata cu avansarea tehnologiei s-a impus necesitatea de mobilitate incluis in lumea sportului si implicit a jocurilor de noroc din mediul online.

Pentru pariori mobilitatea inseamna utilizarea timpului la maxim. O parte din pariori impatimiti nu au mereu timp sa stea in fata unui calculator pentru a-si plasa pariuri si atunci recurg la fel de fel de metode pentru a plasa pariurile inantie ca evenimnetele preferate sa inceapa sau in desfasurare daca au aceasta posibilitate.

Un telefon mobil modern sau o tableta, plus o conexiune stabila la internet sunt principalele atu-uri ale pariatului de pe mobil. In prezent toate casele de pariuri online au dezvoltate aplicatii optimizate pentru mobil sau tableta ce permit pariorilor sa parieze de oriunde cand nu se afla in fata unui calculator. Fie ca aplicatia este web-based sau se poate descarca si instala din market aceasta le da posibilitatea tuturor pariorilor sa joace oricand chiar si inainte de a merge la somn.

In prezent Netbet se afla printre casele de pariuri online care ofera si un bonus pariorilor care joaca pentru prima data de pe mobil. Valoarea bonusului la primul pariu de pe mobil este 40 ron.

 

Inainte de a putea paria de pe mobil trebuie sa va dechideti un cont pe Netbet. Dupa ce a-ti instalat aplicatia pe telefonul mobil sau pe tableta, o deschideti si va introduceti datele de autentificare pentru a accesa aplicatia. Cei 40 ron bonus primiti sub forma de freebet, va asteapta daca in prealabil a-ti vizitat pe pagina web zona disponibila pentru aplicatia de mobil si a-ti urmat pasii descrisi acolo.

In esenta trebuie sa plasti un prim pariu pe mobil cu miza de minim 40 ron pe orice fel de eveniment sportiv la o cota minima indicata in teremenii si conditiile de pariere pe mobil in vigoare la aceasta casa de pariuri online. Daca pariul plasat este necastigator, veti primii sub forma de freebet cei 40 ron pe care sa-i utilizati in continuare la pariuri sportive. Acest mic bonus primit daca pariati de pe mobil se poate transforma in bani reali dupa indeplinirea conditiilor de rulaj specificate in regulamentul de functionare al Netbet.

Concluzia este una simpla: cu Netbet ai tot timpul pariurile in buzunar la fel ca si castigurile care inevitabil vor venii!!!