Depuneri si retrageri pe Netbet

Primul pas ce se impune dupa deschiderea unui cont pe Netbet este efectuarea unei depuneri in vederea incasarii unuia sau mai multor bonusuri disponibile la prima depunere. Inainte de acest pas important este bine sa verificati sectiunea de modalitati de plata acceptate in ambele sensuri de aceasta casa de pariuri online.

Odata ce a-ti vizualizat metodele de plata acceptate este bine sa vedeti cate dintre acestea sunt compatibile cu profilul dumeavoastra si apoi sa faceti demersurile necesare pentru a nu avea probleme in momentul in care doriti sa efectuati o depunere in cont sau o retragere. In functie de metoda aleasa difera si timpul in care contul va este alimentat sau debitat.

Depunerile pe Netbet

Alegeti una sau mai multe metode de plata care va avantajeaza si puneti-le in practica pentru a nu intampina dificultati cand faceti o depunere. Cele mai populare metode de plata sunt transferul bancar, portofelele virtuale sau cardurile valorice acceptate. Cu exceptia transferului bancar ce poate dura cateva zile lucratorare, celelalte metode de depunere sunt instante.

Retragerile pe Netbet

Ai castigat ceva bani pe Netbet si vrei sa faci o retragere partiala sau totala de fonduri din cont!!! Nimic mai simplu. Apleaza la una din modalitatile de retragere acceptate. Ai grija ca in momentul apasari butonului de retragere sa iti selectezi o metoda la care ai atins pragul minim de plata, altfel solicitarea ta nu va fi procesata.

Te sfatuim sa alegi aceiasi modalitate de plata pe care a-i folosit-o la depunere pentru ca procesul sa se desfasoare mai usor avand in vedere ca datele tale sunt deja in sistemul Netbet si le confirma si lor ca tu esti beneficiarul real al platii si nu o alta persoana. Daca totusi decizi sa alegi alta metoda decat cea folosita la depunere este posibil sa ti se ceara documente suplimentare care sa dovedeasca identitatea ta sau pur si simplu vei fi contactat de un reprezentat Netbet pe mail, telefon sau sesiune de live chat.

Acum ca am clarificat cum este cu depunerile si retragerile din cont este bine sa stim si cate ceva despre limitele de depunere si retragere acceptate de aceasta casa de pariuri online precum sa si vedem exemplificat care sunt toti operatorii de plati ce au parteneriate aici:

In imaginile de mai sus am sintetizat principalele metode de plata cu specificatii la durata de timp pentru procesare, daca se percep sau nu comisioane, unde sunt si unde nu sunt limite de sume in functie de o serie de conditii specificate in termenii si conditiile de functionare Netbet.