888sport ofera cele mai bune servicii pariorilor

Nu aveti optiuni pentru a finanta contul dvs. 888Sport deoarece puteti utiliza metodele uzuale cum ar fi cardurile de credit, cardurile de debit, cartelele preplatite si ewalletele. Orice retragere pe care o veti face vor dori sa se intoarca la sursa de finantare daca poate. Cele mai multe depozite sunt instant prin ewallets si carduri de credit / debit.

Metode de depunere includ: Visa, Mastercard, Diners Club, Ecocard, Entropay, Astropay, Qiwi Visa, Maestro, Neteller, PayPal, Ewallets Qiwi, Skrill, WebMoney, Yandex Money, iCheque, Paypal, Paypal, Paysafecard.

Metode de retragere includ: Visa, Mastercard, Diners Club, Ecocard, Entropay, Astropay, Qiwi Visa, Maestro, Neteller, PayPal, Qiwi ewallets, Skrill, WebMoney, Yandex Money, iCheque, paypay, Paypal, Paysafecard.

Utilizabilitatea site-ului web si a aplicatiei mobile / versiunea pentru mobil

888 sport

888Sport – https://betsport-ro.com, a trecut prin cateva schimbari in ultimii ani. Ea a avut mai mult de un layout standard de pariuri sportive, dar puteti vedea ca au incercat sa mearga mai mare pentru claritate si ca a facut din sportsbook un pic neformatable de a utiliza. Aveti casete mari de evenimente pe ecranul de pornire, ceea ce inseamna ca aveti un numar limitat de evenimente pe care le puteti vedea la un moment dat. Nu este cea mai mare de design si asta eo usoara scapare. Versiunea mobila urmareste in mod similar aceeasi cale, insa functioneaza mai bine prin aplicatia lor pe un dispozitiv mobil in care ecranul este mai mic decat pe un ecran mai mare al computerului.

888Sport Service si asistenta pentru clienti, securitate si fiabilitate 7/10

Exista o functie de ajutor online disponibila si puteti cauta raspunsuri. Fiecare dintre raspunsuri va avea o fila “Contactati-ne”, astfel incat sa puteti rapid si prin intermediul caruia puteti trimite o intrebare echipei de asistenta. Exista un numar de telefon pentru asistenta care este disponibil intre orele 9:00 si 22:00 GMT, iar numarul de apelare este 0800 096 4780. Acestea va incurajeaza sa gasiti mai intai propriile raspunsuri prin intermediul functiei de ajutor online. Daca nu poti sa faci un formular de trimitere sau un apel telefonic.

Structura site-ului ar putea fi cu siguranta imbunatatita. Este un adevarat punct de atractie si sansele nu sunt suficient de puternice pentru a trece peste asta. Acesta este primul lucru pe care il veti vedea si probabil ca va pune jos unii pariori. Daca treceti prin faptul ca exista o platforma solida de pariere fara alte functii disponibile pentru a fi utilizate pentru pariuri. Este unul dintre site-urile in care ar fi putut sa te opresti pentru o punta rapida si nu pentru altceva.

Parteneri: 888sport Lietuva – betsport-lt.com, 888sport Português – betsport-pt.com