22Bet are un servicu de asistenta clientii impecabil

Aceasta casa de pariuri ofera elementele de baza ale asistentei clientilor cu un formular de contact si un sistem de chat online. Pagina de contact poate fi accesata de pe orice pagina prin intermediul linkului din meniul de subsol. In timpul acestei revizuiri, functia de chat in direct a intampinat o eroare „A aparut o eroare la stabilirea conexiunii”, astfel incat nu pot sa revizuiesc acea sectiune. Cu toate acestea, acestia ofera contact direct pe adresa de e-mail echipei lor de asistenta tehnica. Site-ul nu afiseaza nicio programare a fusului orar pentru echipa de asistenta pentru clienti. Dar acestia precizeaza pe pagina lor: „Echipa de asistenta pentru clienti 22BET este aici pentru 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana”.

22bet Romania

Privind in general 22Bet, acestea au o serie de caracteristici unice de pariere care le diferentiaza in industria de case de pariuri din Romania. In primul rand, ele nu acopera doar pariurile sportive, aceasta casa de pariuri ofera jocuri Casino si sporturi virtuale. Asadar, ele ar putea fi considerate o companie de pariuri all-in-one care are sporturi, cazinouri si sporturi virtuale din care sa aleaga. Nu au asistenta pentru clienti doar cu un formular de contact de baza si un sistem de chat online rupt. Cu toate acestea, este destul de rar ca va trebui sa le contactati oricum.

Un alt punct esential al acestei case de pariuri este pariurile live. Au o gama uriasa de piete de pariuri din care pot alege, care include atat sporturi populare, cat si optiuni mai unice. In plus, optiunile de plata pe care le-am gasit la 22Bet au fost foarte impresionante, deoarece au oferit peste 20 de metode diferite. De asemenea, includ Cryptocurrency pentru depozite si retrageri, care este extrem de unic in industria de case de pariuri in acest moment. Daca nu sunteti membru al 22Bet, va recomandam cu incredere sa va inscrieti un cont nou astazi!

22bet Mgyar: https://bbbet-hu.com – mai mult